Valmisteluja


Aurinko on alkanut pilkistellä pilvien takaa ja kaikki tuntuvat puhuvan oudosta valoilmiöstä.
Tämä talvi onkin mielestäni ollut tasaisen harmaa ja luminen. Mukavaa on se ettei muuutamiin viikkoihin ole ollu kovia pakkasia, mutta kyllä tuo auringon pilkistely on saanut hymyn huulille.
Ehkä se kevät alkaa jo lähestyä?
Kohta onkin jo maaliskuu.
ja huhtikuu lähestyy..

 Meillä alkaa kaikki olla pikkuhiljaa valmiina vauvaa varten. Hoitopöytä on laitettu makuuhuoneen nurkkaan ja vaatteet pesty laatikkoon odottamaan käyttäjäänsä. Tuntuu siltä että onhan nuo tuossa nyt valmiina, mutta silti pitäisi tehdä vielä vaikka mitä. Vaipat on hankkimatta ja sairaalakassit pakkaamatta yms. Vaipoilla tai sairaalakassilla ei nyt niin kiire ole, mutta jotenkin sen kassin pakkaaminen tuo tunteen siitä ettei vauva varmasti synny . Ehkäpä juuri siksi se pitäisi pakata. Supistuksia on ollut ilmassa. Kuitenkin vain silloin tällöin, mutta eilen uskaltauduin saunassa pyörähtämään ja olen vielä kotona. Muutamia supistuksia tuli, mutta ei sen enempää ja hyvä niin.


Mielestäni haittaa siitä ei olisi jos vauva päättäisi syntyä muutamaa viikkoa etuajassa. Viimeksi ennakoivat supistukset ja sairaalakäynnit eivät johtaneet yhtään mihinkään vaan Aino syntyi 7 pv myöhässä. Se oli sitä kohtalon ivaa. Nyt kuitenkin kasassa olisi pysyttävä ainakin viikolle 11 eli kolmen viikon päähän. Sillä koulujutut pitäisi saada hoidettua pois alta. Sitten voisin jäädä ansaitulle mammalomalle. Vielä olisi edessä yksi tentti (ensi maanantaina) muutama palautettava tehtävä ja kirjoitus työ sekä esitelmää ja tietokone ohjelman näyttö.


Hankintoja olen saanut pois listalta ja sen huomaa myös rahapussin kevenemisessä sekä vauvan että Ainon vaatteiden kertymisessä. Olen kieltänyt itseni menemästä  facebookin nettikirpparille sillä nytkin on postissa tulossa jos jonkin moista vaatetta.

Kuitenkin jotain tarpeellista sain yhdeltä kirpparilta: lintu-/oravasuoja vaunuihin! Tälle ei Ainon kohdalla ollut tarvetta, mutta nyt kun asumme rivitalossa, on tämä hyvä olla mielenrauhani takaamiseksi. Liikkuuhan täällä myös kissoja joten eipähän tule yllätyksiä kun vauva nukkuu päiväunensa kaltereiden takana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä