14.2


Aino oli askarrellut hienon kortin hoidossa
 Meidän ystvävänpäivä meni normaalisti koulussa, hoidossa ja töissä käyden kuten varmaan kaikilla muillakin. Kuitenkin jotain erikoista siinä olikin sen enempää etukäteen aavistamatta.



 Tahtoisin sanoa että sain ruusun avopuolisoltani, mutta sainkin sen Mitro Revolta ;)  Jos tiedätte Europarlamentaarikon, Isä Mitro. Kyllä vain, hän vieraili meillä luennoitsijana Mikkelin ammattikorkekoululla kurssillamme kansainvälisyysosaaminen. Puolitoista tuntia euroopan unionia ja uskontoa, politiikkaa ja letkautuksia. Jos ei muuta voi sanoa niin siinä vasta on persoona jonka hymylle ei voi kuin hymyillä. Lyhyt ja pyöreä, mutta puhujalahjoiltaan aivan mainio :)

Luennon lopuksi Mitro ojensi kaikille naisille ruusut kädestä pitäen. Minä sain ylimääräistä huomiota ulkomuodostani ja siunausta, onnitteluja ja kaksi ruusua yhden sijasta. Voisiko sanoa että ikimuistoinen ystävänpäivä :)  Mitro arvasi mahassani asustavan tytön ja sain jämäkän käden puristuksen ja mairean hymyn, jonka saattelemana naama punaisena koitin koota itseni ;)

Voi siis sanoa että tämä lapsi on jo siunattu ennen syntymäänsä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/20/2013

    Aviopuolisolta? ;) oletteko menneet naimisiin? :)

    VastaaPoista
  2. Katsoppas vaan, heh! Kirjoitusvirheitä pukkaa ;) Ei olla menty naimisiin.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä