Nälättömyys

Siskonmakkarakeitto

Ruoka yleensäkkin  on aika kova juttu mut entä jos ei tee mitään mieli??
Alussa kokkailin innoissani ruokia joita himoitsin, ajattelin vain ruokaa. Mitähän söisi seuraavaksi. Tuli joulu ja ruoat maistui. Sitten täysi stoppi. Suklaat kyllä maistui. Nälkä ois mut mitä söis, mielellään jotain mitä ei tartteis ite tehdä.

Kuitenkin ruokaa on tehtävä ja meillä ei mikroruokia suosita. Parasta olisi jos ruokaa riittäisi kahdelle päivälle ja parhainta  jos voisin mennä valmiiseen pöytään. Kyllä ruoka sitten kelpaa kun se on pöydässä ja huomaan että taishan sitä ollakkin nälkä. Koulussa pääsen nauttimaan jonkun muun tekemästä sapuskasta ja otan niin siitä ilon irti!

Hyvä vaan ettei kokoajan tee mieli syödä jotain varsinkaan noita makeita. Jos painokin tasaantuu loppuakohti kun alussa sen vauhti oli kiihtyvä. Ehkei kiloja tulisikaan kuin se 12, i hope so.

rv 28

Nälän puuttuminen aiheuttaa huonoa oloa. Pyörrytystä on ollut ilmassa kun en meinaa muistaa ottaa rautaa. Eikä siinä kaikki. Supistelut alkoivat viikonloppua. Oleminen vaikeutui kerta laakista. Kurottelu lattialle ja nouseminen vaikka sohvalta voi tehdä supistuksia. Tästä se alamäki siis alkaa :D kunnes koittaa huhtikuu... Nukkuminen maistuisi, mutta kylellään toinen jalka puutuu ja vessassa saa juosta alituiseen. Kaupunki on lähellä, mutta tuntuu että kaupoille pääseminen on saavutus. Onneksi ensi viikosta eteenpäin voin liikkua autolla.
Iik! Muutto lähestyy!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä