Keskeneräisiä projekteja

Kotosalla ollessa,  on tullut siivottua laatikoita ja hävittettyä neuvolakortti ja jopa löysin Ainon kortin! joka on ollut n. puoli vuotta häveyksissä.. Kun oikein pengoin kaikki läpi ja löyty onneksi nykyinen äitiyskorttikin.Huh! tänään on nimittäin neuvola ja viimeinen käynti Mikkelin neuvolassa!!

Paljon pitäisi keretä tehdä ennen huhtikuuta. Pitäisi teettää kaikki valokuvat sekä ostaa valokuva albumeita johon jemmata kuvat.Sillä muutenhan ne jää. Rupesin tekemään Ainosta kuvakirjaa ja sekin pitäisi saada tässä keväällä valmiiksi. Meinasin tehdä tytöstä albumin jossa on ensimmäinen vuosi kuukausittain. Saas nähdä valmistuuko ajoissa ;) 
Uuden kameran hankintakin on mielessä ja ihan kunnon järkkäri !


Tällä hetkellä valokuvat lojuvat laatikossa.


 Muuttoon on kaksi viikkoa ja sitä ennen varasin pöydän kirppikseltä. Onni olisi jos pääsisin näistä kaikista rojuista eroon! Seuraava homma olisikin aloittaa pakkaaminen. Mielummin rauhassa kuin kiireellä. Muutto käy jo melko rutiinilla, mutta ei se silti kivaa ole. Jollakin tasolla olen jo alottanut kun laatikoista sain kaiken ylimääräisen siivottua, eikö vaan? Mikä siinä onkin että kaikki turha paperi kertyy, eikä niitä voi heti heittää paperin keräykseen.

Osoitteen muutokset on tehty ja kelaan hakemukset. Tapiolaan vielä ennen maanantaita vauvalle vakuutus. Maanantaina tulee 3kk laskettuun aikaan! Apuva....
Ainon hoitopaikka asia selvisi ja nyt alkaa tuntumaan että olisikohan kaikki jo hoidettu? Aino jatkaa nykyisessä hoitopaikassa vielä helmikuun jälkeen. Turhaa vaihtaa Mäntyharjuun jos hoitopäiviä on huimat 15 pv ennenkuin jää kotiin. Me sitten reippaana herätään aamulla 6 ja lähdetään Mikkeliin ajamaan 7, mutta onneksi  vain kolmena päivänä viikossa.

 Ärsyttäviä papereiden täyttämistä ja paikoissa juoksemista. Nyt kuitenkin alkaa tuntumaan että kaikki hoituu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä