Koti

Erittäin hieno pohjapiirrustus by Lari
Nyt on muutettu. Tavarat purettu, melkein. Muutama jätesäkki ja pientä viilausta vaille valmista ja mitäs se tarkoittaa...?? No tietysi hyvää tekosyytä lähteä Ikeaan ;)

Muuttohommelit aloitimme 10 lauantaina. Paljon oli muuttajia ja kaksi paketti autoa+ kaksi farmaria ja kaksi kuomullista peräkärryä. Niihin mahtui meidän huusholli. 13 aikaan jätimme hyvästit Mikkelin asunnolle ja suunnaksi otimme Mäntyharjun. 15 mennessä kaikki oli kannettu ja talkoo väki pääsi syömään. Kaikki kävi todella nopeasti,  iso kiitos kaikille mukana olleille! Mikäs meillä on nyt ollessa kun ikkunatkin pestiin valmiiksi, itse kun inhoan sitä hommaa yli kaiken.

Nyt meillä on jopa sauna ja se korkattiin heti lauantaina (jonka Lari pesi).  Sunnuntaina puriimme ja järjestelimme kaiken. Verhotkin sain silitettyä ja ikkunaan. Viikolla kun ei yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään ihmeitä niin halusin kaikki heti alta pois. Vielä pitäisi viedä vaatehuoneesta tavaraa varastoon. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaa varasto joka on kylmä ja pelkään vaunujen siellä menevän pilalle joten vaatehuoneeseen on tehävä niille tilaa.

Naapureita on tässä talossa meillä kaksi, mitään ääniä ei kuulu, ihan ihmeellistä. Autojen hurinaan tottuneena. Juna kulkee mutta sekin muistuttaa lähinnä vedenkeitintä. Aamulla ei tarvitse enää herätä siihen että joku tuo rekalla tavaraa kauppaan ja kolistelee sekä raappaa auton laseja tai mitä ikinä hommailikin.

Tänään kun kävimme pihalla Aino pyöri lumihangessa ja laski liukumäkeä joka on ihan meidän talon päädyssä ja sanoi -mukavaa! Niin on vastasin tähän minä!
 Ei enää portaita meidän ja ulkoilman välissä. Jos tyttö rupeaa temppuilemaan ulos lähtiessä voin hyvillä mielin lähteä pihalle ja jäädä kuuntelemaan rupesiko tapahtumaan jotakin pukemisen suhteen. Temppuilukin alkaa loppumaan kun keinoja on enemmän ;)

Anteeksi epätarkat kuvat huonossa valossa otettuja.
Makkarista, vessasta, pesuhuoneesta puuttuu kuvat. Kuhan saa  makkariin hoitopöytää yms. nii sit päivittelen niitä, vauvajuttuja ;)

Eteisestä päin keittiöön

Keittiötä
Keittiöstä olohuoneeseen

Olohuone, taulu uupuu sohvan yläpuolelta
Toisesta suunnasta olohuonetta, tavarat hakee vielä paikkaansa
Ainon huone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä