Hermot kireällä



Kaikki alkoi viikko sitten kun kävimme sukulaisten luona Itä-savossa
(sukulaisilla en nyt tarkoita näitä lehmiä :D )


Uhmaa, uhmaa ja uhmaa. Tarvitseeko muuta edes sanoa. Tähän kun lisätään nuha joka alkoi viikko sitten, on tehnyt kaikesta mahdottoman hankalaa. Nuha alkoi yhtäkkiä ja pissi vahingot lisääntyivät huimaa vauhtia. Ihmettelin kovastii mistä tämä nuha on peräisin kun ei kellään muulla ole. Huvikseni kurkkasin työn suuhun ja mitä siellä näkyi. Puhkeava takahammas. Heh! :D ei tullut ensimmäisenä mieleen että Ainolle tulee vielä hampaita.

Kiukuttelu on ihan mahotonta ja tahallista. Ollaan kiukkuisia ja temppuillaan. Mikään ei onnistu helpolla. Uhma mikä on tähän asti aina välillä ollut pahana, on nyt 10 kertaisena. Vaipat piti laittaa takaisin yöksi. En nimittäin millään jaksa olla jokapäivä pesemässä lakanoita. Alku yön Aino on nukkunut sen verran sikeästi ettei herää vessaan ja silloin vahinko käy. Aamulla herätään vessaan ja muutenkin kun herätään klo.6.00.. hohhoijjaa!

Päivällä vaipatta olo onnistuu. Kuitenkin kun ennen Aino meni itse vessaan ja oli helppo huomata millon olisi vessaan mentävä (kiemurtelua yms.). Nyt jos sanon käyppä Aino vessassa on vastaus -en, ei pissitä.
  Jaahas. Kun käännän selkäni ja teen jotain muuta. On pissit lattialla ja tyttö katsoo et - Hups!

Sitten käydään taas keskustelu kuinka isot tytöt menee potalle kun pissittää ja vauvat tekee vaippaan kun ne ei osaa käydä potalla. Aino on (vielä) sitä mieltä, että hän on iso tyttö, mutta katsotaan kuukauden päästä,  onko meillä kaksi vauvaa jota tarvitsevat vaippaa.

Eteneminen olikin vähän liian hyvin vaippajutun kanssa, joten takapakkia oli odotettavissa.
Kuitenkin.. ärsyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä