Yllätys bileet!

Aika ihana!


Lauantaina sain ison yllätyksen, että oli pasmat loppuillan sekaisin!
 Tiedossa oli että kaksi kaveria tulee käymään, mutta tuntia myöhemmin meille pamahti iso joukko ystäviä. 
Ihmettelinkin miten nämä kaksi eivät olleet kovin halukkaita kahvittelijoita, he joivat pakolliset kahvit ennenkuin muut  saapuivat jotten olisi ihmetellyt mitään.. :D




Noh, en osannut yhtään kyllä arvailla, hyvin he onnistuivat.
Ilme oli sanoin kuvaamaton kun noin kymmenen ihmistä seisoi oven takana. Mukanaan syömisiä,juomisia ja vaikka mitä. Eniten ihmettelin tätä joukon määrää ja kuinka he olivat osanneet lyöttäytyä yhteen.
Ihanat ystävät <3



Ilta oli ikimuistoinen ja olin salaa toivonut vauvakutsuja. Onneksi en kuitenkaan niitä sen enempään ruvennut suunnittelemaan ja järkkäilemään itse. Olisi Lari ehkä toppuutellut sillä oli juonessa mukana ;)


 Ilta käsitti syömistä ja hemmottelua. Sain intialaisen päähieronnan ja jalkahieronnan kynsien lakkauksella. Jokainen paikallaolija oli tuonut mukanaan helmen josta tuli hieno rannekoru. Ihana muisto. Tämä kädessä sitten synnyttämään jotta voi kokea itsensä siinäkin tilassa hehkeäksi ;)

Nyt on vauvallakin oma pupu.
Onneksi en kerennyt itse hankkia sitä.




Kaiken tämän lisäksi sain lahjakortin Lastentarvikkeeseen. Tämä kaikki huomio sai hämilleen ja olen kovin otettu. Olisi riittänyt kun sain nämä kaikki ihanat kylään! :)
ja juuri viime viikolla valitin kuinka on tylsää ja olisi mukava nähdä ihmisiä. Moni vain näistä hymyili tiedostaen että lauantaina nähdään ;) 

<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä