Varsinainen pallo

RV 34
 Tällä viikolla alkaa virallinen äitiysloma!
Kuitenkin vielä viisi päivää koulua ja muutamia koulujuttuja. Vielä pääsen muutaman kerran pyörähtämään kaupungilla ennenkuin haen Ainon hoidosta. Nautinnollista,yksin ihan vaikka ruokakaupassa.
 Toisaalta supistukset kiristivät vauhtia päivän mittaa. Vauva painaa jo alas ja kävely ei onnistu kovin pitkää matkaa. Vessassa juostaan jatkuvasti. Odotus alkaa olla jo kova, Ainokin odottaa kovasti että vauva syntyy äitin masusta ja päästään hoitamaan <3

Kuitenkin sitä ennen olisi se synnytys. Ei pelota tai jännitä, mutta silti se vähän kummittelee mielessä.



pallo

Tänään kävin hieman selvittelemässä vielä miten ja milloin palailisin koulun penkille. En ole ajatellut valmistumista tai muuta.. kun se on tuntunut niin kaukaiselta ``tai etten valmistu ikinä``. Ajatus oli ollut että palailen joulun jälkeen kyllästyneenä kotona olemiseen ja tahdon jotakin ajattelemisen aihetta. Noh, sainkin yllättäviä/ pelottavia uutisia. Ensi syksynä voisin ruveta miettimään opinnäytetyötä. Huh! 

Kuitenkin hymy levisi huulille ja toivo siitä, että ehkäpä valmistunkin joskus! Siinä olisikin tavoitetta, jospa sitä ```äitiysloman`` ottaisi rennosti opinnäytetyötä kirjoitellen. Mitäs muuta tekemistä onkaan kahden lapsen kanssa .:D 
Tykkään haasteista ja tämä jouduttaisi opiskelujani hyvin eteenpäin. Voisin jopa valmistua jouluna 2014 tai viimeistään keväällä 2015.  Aika hyvin, kaiken saa vaan järjestymään. Se on itsestään kiinni!
 Aloitin vähän kevyemmin, kirin sen umpeen ennen joulua, yksi lapsi tulee lisää, jään pois vähäksi aikaa ja silti valmistun alle neljässä vuodessa!

Sinne odotellaan pientä

Tällä kertaa emme ottaneet äitiyspakkausta. No, tuntuu että tiedän että meillä pitäisi olla se ja tämä sekä tuo, mutta missä?? Muistan villapuvun jolla Aino tuli kotiin, minun vanhan. Nyt sitä ei löydy mistään. Luulin että kaikki olisi jo suurinpiirtein valmiina, mutta ei. pyykkivuori sen kuin kasvaa!

 Olin säilyttänyt äitiyspakkauksen laatikon, mutta patja oli tipotiessään, ei minkäänlaista muistikuvaa että missä se on. Onneksi sain patjan lainaan. Olen varmaan oman heittänyt pois kun vei tilaa jne.. Nyt on sitten sänkykin valmiina. Mitähän muuta on vielä jäänyt tekemättä...

 Olisinko voinut laittaa vaatteet koottain pois, olisiko se ollut liikaa pyydetty? Nyt vaatteita on muutamassa laatikossa sekä muutamassa kassissa, säkissä. Voiko epäkäytännöllisempää olla. Saan vain kiittää itseäni. Jospa nyt vain löytäisin sen villapuvun, yhtään ei auta että tällä välillä (kun Aino oli vauva) on muutettu neljä kertaa.

Viimeisin hankinta on kirppikseltä. Ihan kuin uusi, mobile sängyn päälle  :) tiedän, mitään ei pitänyt ostaa.. no kun halvalla sain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä