Viimeinen puristus lähestyy

Rv 37

Viime viikolla oli lääkäri ja tänään neuvola.
Tunteet oli ristiriitaiset viime viikkoisen käynnin jälkeen, melkeimpä masensi. 
Olinko kärsinyt kaikista supistuksista turhaan? Yli menisi siis tämäkin...
 Lääkäri totesi, että painoarvio on nyt 3400g, mutta syntymäpainon olevan lähellä neljää kiloa. Kuten Ainostakin sanottiin .Vauvan sanoi syntyvän lähellä laskettua aikaa sillä alakerrassa ei ollut tapahtunut oikeastaan mitään.



Tänään valittelin neuvolassa jatkuvia supistuksia ja kerroin olevani toiveikas, jospa vauva olisi laskeutunut kun painaa ja vihloo aika mukavasti aina silloin tällöin. Kuinka ollakkaan Sf mitta oli pienentynyt 34cm -> 30cm eli vauva oli laskeutunut! Sekä pää on luonnollisesti alempana eikä heilu enää samaan tahtiin.
 Voi tätä ilon (pelon) määrää ! 
Olen kärsinyt supistuksista sen verran, että olen iloinen että jotakin on edes tapahtunut. Jos lääkäri olisi ollut tällä viikolla, olisi jotakin muutosta voinut näkyä.





Supistusten myötä on iskenyt paniikki.
 Viime viikolla mm. valvoin neljästä aamu seitsemään supistuksien takia ja ajattelin tulisiko lähtö vai ei. No ei tullut, mutta näinä tunteina mietin mitä olisi vielä tekemättä/ hankkimatta.
Lauantaina tein viimeisiä hankintoja  ja nyt kaapista löytyy mm. korviketta ihan vain varmuuden vuoksi. Turvaistuimen kankaiden pesu, sängyn laitto, sairaalakassin pakkaus, sitterin kasaus, tuttien/ pullojen pesu on suoritettu. 
Kaikki alkaa olla valmiina. Lähtö voi siis tulla milloin tahansa ja sehän tässä nyt vähän jänskättää... iik!


2 kommenttia:

Kerro ihmeessä